Táskák, zsákok

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
STTB-NMB-CD

A hátizsákos túrázás során valaha is kereste a zsebét, hogy megtalálja a térképet, az iránytűt vagy bármilyen más apróságot? Gondolt már valaha arra, hogy "egy egyszerű, könnyen elérhető helyen mindent megtalálhat? Ha igen, akkor a Helikon-Tex Chest Pack NUMBAT mellkasi csomagunk tökéletes az Ön számára. Számos külső és belső zseb segít mindent szervezni. Emellett a belső falak egyikét VIS® betétekkel kompatibilis puha velúr borítja. Belső, levehető rendező, átlátszó zsebével könnyű rendezni. Tartós zsinórból álló korlátok 90 fokos nyitási szöget biztosítanak. A minimalista, mégis kényelmes heveder kialakítása nem zavarja a hátizsák vállpántjait. A MOLLE / PALS-szal kompatibilis külső rögzítési pontok lehetővé teszik a mellkasi csomag bővítését az igényeinek megfelelően.

Anyaga: 500D Cordura
Súlya: 490 g
Mérete: 19,5x28x6 cm

 

19 378 Ft
db
Rendelhető
STPL-EDC-CD

EDC - Ever Day Carry. Vannak alapvető tárgyak, amelyekre minden nap, és bárhol szükségünk lehet. Ideális esetben a lehető legegyszerűbbek, sokoldalúak, és jól átgondoltak. Az EDC hátizsák pedig mindezeknek megfelel. Tágas, kétterű kialakítású. A fő rekesz sima belsejű, csak az ivózsák akasztó található meg benne. Az elülső zseb bársonyos velúr szövettel van ellátva, amely kompatibilis a VIS rendszerrel, így személyre szabhatja csomagját. Külső felületet MOLLE rögzítési pontokkal van felszerelve, így tovább bővíthető a zsák.

A kiegészítőket nem tartalmazza!

Anyaga: 500D Cordura
Kapacitás: 21 L
Súlya: 1090 g
Mérete: 31x46x15 cm

16 605 Ft
db
Rendelhető
STPL-ECL-NL

EDC - Ever Day Carry. Vannak alapvető tárgyak, amelyekre minden nap, és bárhol szükségünk lehet. Ideális esetben a lehető legegyszerűbbek, sokoldalúak, és jól átgondoltak. Az EDC hátizsák pedig mindezeknek megfelel. Tágas, kétterű kialakítású. A fő rekesz sima belsejű, csak az ivózsák akasztó található meg benne. Az elülső zseb bársonyos velúr szövettel van ellátva, amely kompatibilis a VIS rendszerrel, így személyre szabhatja csomagját. Az oldalak alsó részén rugalmas hálóból készült kis zsebek vannak.

Anyaga: rip-stop nylon
Kapacitás: 21 L
Súlya: 1090 g
Mérete: 31x46x15 cm
A kiegészítőket nem tartalmazza!

 

14 525 Ft
db
Rendelhető
STTB-FX2-CD

Eddig az emberiség három olyan figyelemre méltó módszert talált ki, amellyel hordozhatja a felszereléseit: a háton, a vállon vagy a csípő körül. A hátizsák lehetővé teszi a legnehezebb terhelések szállítását, de a válltáska gyorsabb hozzáférést biztosít a tartalomhoz, míg az övszerelvény a kettőt egyesíti. Hosszú túrákhoz egyenetlen terepen, az övhordozó a legbölcsebb megoldás. Nem torzítja a test hőszabályozását, egyenletesen elosztja a terhelést, kíméli a gerincet, és az összes elem gyorsan elérhető. A Foxtrot Mk2 öv önálló elemként viselhető, vagy funkcionális tartóval. A kialakítás könnyen állítható. A Foxtrot rendelkezik egy nyitott rekesszel, amely nyitott víz palackzsebekkel rendelkezik. Az ALICE és más 50 mm-es szalagalapú tasakok csatlakoztathatók. A fő rekesz két cipzáras zsebet tartalmaz. A VIS kompatibilis betétek a fő rekeszben helyezhetők el. Összehajtott poncsó, vagy vékony szőnyeg tartható a zseb felső részén - vagy az alsó tömörítőszalagok alatt. A háttámlák könnyedén állíthatóak. A Foxtrot Mk2 ideális megoldás az Nordic Walking stílusú túrákhoz is.

 

Anyaga: Cordura
Mérete: 26x18x12 cm
Súlya: 690 g
YKK zipzárak
MOLLE/PALS rendszer

 

 

20 764 Ft
db
Rendelhető
STMO-U03-CD

A Helikon-Tex E&E Pouch egy klasszikus modell, amely a brit különleges erőknél is rendszeresítve van. Ebben a tasakban túlélési felszereléseket, vizes palackokat, étkezési adagokat stb. tárolhat. A hátoldalán van egy hüvely, amelyben összecsukható fűrészt,kést, fejszét helyezhetünk el.
MOLLE/PALS kompatibilis

Anyaga: 500D cordura
Mérete: 19,5x15x7 cm
Kapacitás: 2L
Súlya: 170 g
A kiegészítőket nem tartalmazza!

 

9 672 Ft
db