Kabátok, Dzsekik

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
STKU-CGR-SM

A Cougar® városi könnyű külső réteg (softshell). A felhasznált anyag véd a szél, és az eső ellen. A gallérral rögzíthető kapucni könnyen állítható a zsebben hozzáférhető húzózsinórral. A kabátnak három rejtett azonosító panele van, amelyek alkalmasak a rendészeti feladatok elvégzésére: kettő kisebb elülső, és egy nagyobb hátul. Két tépőzáras rögzítésű üres azonosító panelt tartalmaz. A mellzsebek kis szervezőkkel, és D-gyűrűkkel rögzítik a zsinórokat. A bal alsó sarokban egy meglehetősen nagy tépőzáras belső zseb található.
A Quick Side Access ™ (QSA ™) rendszer lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az övre szerelt taktikai elemekhez. A QSA ™ ergonómiai tulajdonságai miatt a felhasználó gyorsabb hozzáférést kap az övre szerelt tárgyakhoz, hogy csökkentse a reakcióidőt vészhelyzetben.

Anyaga: 4-way elastic Shark Skin(100% polyester), DuPont Teflon coatin, Helikon-Tex Windblocker Membrane
Súlya: 1040 g36 119 Ft
db
Raktáron
STBL-CPU-CR

A Helikon-Tex CPU® (Combat Patrol Uniform®) zubbonyát a lengyel fegyveres erők legújabb, 2010. évi egységes mintájának megfelelően alakították ki. A hat zseb rengeteg rakományterületet biztosít a kulcsfontosságú felszerelésekhez. A polárral bélelt álló gallér védi a felhasználó nyakát. A bicepsz, és a mellkas tépőzárak lehetővé teszik az azonosító és más patchok viselését. A CPU® adaptív, egységes megoldás a mindennapi feladatokhoz.

Anyaga: 100% pamut
Súlya: 700 g

 

15 594 Ft
db
Raktáron
STBL-CPU-PR

A Helikon-Tex CPU® (Combat Patrol Uniform®) zubbonyát a lengyel fegyveres erők legújabb, 2010. évi egységes mintájának megfelelően alakították ki. A hat zseb rengeteg rakományterületet biztosít a kulcsfontosságú felszerelésekhez. A polárral bélelt álló gallér védi a felhasználó nyakát. A bicepsz, és a mellkas tépőzárak lehetővé teszik az azonosító és más patchok viselését. A CPU® adaptív, egységes megoldás a mindennapi feladatokhoz.

Anyaga: 60% pamut, 40% polyester
Súlya: 765g

14 899 Ft
db
Rendelhető
STKU-M65-NY

Az M65 egy hagyományos tervezés, amelyet az Egyesült Államok hadserege használ az 1970-es évek eleje óta. Az M65 ruházati rendszer felépítése az előző M-sorozatból fejlődött ki, és az az amerikai hadsereg harcosainak tapasztalatain alapul. Az egyenes szabás, és a zsebek elhelyezése, az elkövetkező évtizedekben meghatározta a katonai dzsekik különleges stílusát, és trendjét. Az M65 nagy teherbírású kabát a hadsereg szerelmeseinek, és az igényes felhasználók számára. A bélést tartalmazza.

Anyaga: 50% pamut, 50% nylon
Súlya: 2000 g

 

28 791 Ft
db
Rendelhető
STKU-MSL-NL

A Helikon-Tex Mistral Anorak Jacket tökéletes hátizsákos túrázáshoz. Az elülső cipzár hiánya miatt a kabát szélbiztosabb. Könnyű a hozzáférés a nagy elülső zsebhez, hogy mindent könnyen elérjen. A zsebében van egy egyszerű szervező, amellyel mindent a helyén tarthat. Ezenkívül a kabátnak két csípőzsebe, és két bicepsz zsebe van. A könyök megerősítése biztosítja a tartósságot. A kabát állítható kapucnival rendelkezik. A StormStretch® anyag véd a szél, az eső vagy a hó ellen, de ugyanakkor megtartja a nagyszerű légáteresztést.

 

Weight [g] 640
Material Shell: Nylon-98%, Elastane-2%/Lining: Polyester-100%
Grammage [g/m2] 145
EUROPEAN PATENT No 005308384-0001
30 910 Ft
db
Rendelhető
STKU-PGM-DC

A Helikon-Tex Pilgrim® kabátot úgy fejlesztették ki, hogy a dinamikusan változó időjárási körülmények között is megfeleljen kültéri tevékenységekre. Az évtizedek óta bevált cipzáras "kenguru" konstrukció finomításra került, hogy megfeleljen a modern elvárásoknak, miközben megőrzi a hagyományos jellegzetességeit. Számos zseb teszi lehetővé a felszerelés kényelmes elhelyezését, amelyek a jellegzetes elrendezésük révén folyamatosan rendelkezésre állnak, még ülő helyzetben, vagy térdelve is. Meghosszabbítottuk a kabát teljes felépítését, amelynek köszönhetően a testünket védi, függetlenül attól, hogy milyen felszerelést hordunk. A „kenguru” zseb leengedésével kibővítették a kabát elülső cipzárját is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jobban szellőztesse testét.

 

Weight [g] 890
Material 63% Polyester, 34% Cotton, 3% Elastane
EUROPEAN PATENT No 0029915700002
34 383 Ft
db
Rendelhető
STKU-WDN-DC

A Helikon-Tex Woodsman Anorak dzseki DuraCanvas® anyagból készül a Mistral Anorak alapján - a kültéri tevékenységekre, kempingre legalkalmasabb anyagból. Az eleje DuraCanvas® anyagból készül, így tűzszikra-ellenálló, és elég tartós, hogy az éles tárgyak, és ágak ne sértsék meg. A kabát hátulja StormStretch® anyagból készült, hogy nagyobb légáteresztést, és jobb mozgásszabadságot biztosítson. Az egész kabát szélálló. A Woodsman anoráknak három zsebe van, köztük egy elülső kenguru, belső szervezővel. Az oldalak teljes cipzárral vannak ellátva a könyökig, hogy könnyű legyen a felvétel, és a levétel. Az oldalsó cipzárak szellőzésként is használhatók. Ezenkívül a kabát állítható, napellenzővel ellátott kapucnival rendelkezik.

EAN 5908218730267
Weight [g] 792
Material 55% Polyester, 23% Cotton, 19% Nylon, 3% Elastane
Grammage [g/m2] 230
EUROPEAN PATENT No 005308384-0002
27 749 Ft
db